3 polisi yaralayan zanlı Konya'ya gönderildi

Burdur’da evdeki eşyaları yola atıp rastgele ateş açan ve kendisini durdurmaya çalışan 3 polis memurunu yaralayan şüpheli tedavi için Konya'ya gönderildi. Polis memurlarının A.D.'den şikayetçi olmadığı öğrenildi.

3 polisi yaralayan zanlı Konya'ya gönderildi

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Burdur Tepe Mahallesi Yeşiltepe Caddesi'ndeki müstakil evde oturan A.D, dün saat 11.00 sıralarında evin balkonuna çıkarak eline geçirdiği eşyaları yola atmaya başladı.

Komşuların durumu bildirmesiyle adrese ekipler sevk edildi.

A.D. bir süre sonra kurusıkı tabancayla rastgele çevreye ateş açtı. Olay yerine gelen polis ekipleri A.D.'yi ikna etmeye çalıştı.

Çabalar sonuçsuz kalınca polis, yan taraftaki evin çatısından eve girmek için harekete geçti. Polis, A.D.'nin bulunduğu yere biber gazı atarak eve girdi.

A.D. ise içeri giren polislere kurusıkı tabanca, bıçak ve baltayla saldırdı.

3-polisi-yaralayan-zanli-konyaya-gonderildi.jpg

Yaşanan arbedede bir polis memuru kurusıkı tabancayla ateş açılması ile omuzundan, iki polis memuru ise satır darbelerinden korunmak isterken yaralandı. Bir polis de biber gazından etkilendi.

Etkisiz hale getirilip gözaltına alınan A.D, evden çıkarıldı. Yaralı polisler ve A.D. ise ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

3-polisi-yaralayan-zanli-konyaya-gonderildi-001.jpg

A.D.'nin yapılan araştırmada yalnız yaşadığı ve daha önce bipolar bozukluk teşhisi konulduğu belirlendi.

Polis memurlarının şikayetçi olmadığı A.D. ifadesinin ardından tedavi için Konya Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri servisine sevk edildi.

3-polisi-yaralayan-zanli-konyaya-gonderildi-002.jpg

3-polisi-yaralayan-zanli-konyaya-gonderildi-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.