30 kilometre polisten kaçtı, sebebi yakalanınca ortaya çıktı

Antalya'da polisin dur ikazına uymayan bir sürücü kaçmaya başladı. Kovalamaca 30 kilometre sürdü, yakalanan otomobildeki iki kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, araç muayenesi olmadığı için kaçtıklarını öne sürdü.

30 kilometre polisten kaçtı, sebebi yakalanınca ortaya çıktı

Olay, Antalya’nın Kemer ilçesinde yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; 07 EİF 004 plakalı otomobilin sürücüsü trafik uygulamasında polis ekiplerinin 'Dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başladı.

Ekiplerin telsizden anons etmesinin ardından diğer ekipler de otomobilin peşine düştü. Ön tarafında plaka olmayan, Konyaaltı ilçesinden kent merkezine doğru seyir halinde olduğu belirlenen otomobil, 30 kilometrelik takibin ardından Arapsuyu Kavşağı'nda durduruldu, içindeki 2 kişi yakalandı.

30-kilometre-polisten-kacti-sebebi-yakalaninca-ortaya-cikti.jpg

ARACIN MUAYENESİ OLMADIĞI İÇİN KAÇMIŞLAR

Sürücü Samet Ö. (22) ve yanındaki Tolga K. (32), kelepçe takılarak ekip aracına alındı. Otomobilde yapılan aramada çok sayıda içki şişesine rastlanırken, aracın muayenesinin olmadığı da belirlendi.

Samet Ö. ile Tolga K., ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü, otomobil olay yerinden alındı. Sürücü Samet Ö.'ye 'Dur ihtarına uymamak', 'Işık ihlali', 'Trafiği tehlikeye sokmak' gibi suçlardan ceza yazılacağı, otomobilin de trafikten men edileceği kaydedildi.

Otomobilde yolcu konumunda bulunan ve alkollü olduğu gözlenen Tolga K., "Neden kaçtınız" sorusuna gülerek, "Fenni muayenesi yok ki arabanın, ondan başka bir şey yok. Alkol şişeleri var ama çocukta alkol yok. Bende alkol var" dedi.

30-kilometre-polisten-kacti-sebebi-yakalaninca-ortaya-cikti-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.