4 arkadaşın iş gezisi Konya yolunda ölümle bitti

İş gezisine giden 4 arkadaşın bulunduğu otomobil Aksaray - Konya yolunda şarampole uçtu. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Yaralılardan biri, ölen arkadaşı için elleriyle dizlerine vurup, “Kime ne diyeyim Sedat” diye ağladı.

4 arkadaşın iş gezisi Konya yolunda ölümle bitti

Antalya'ya iş gezisine giden 4 arkadaşın otomobili şarampole uçtu, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Yaralılardan biri, kazada ölen arkadaşı için kendini tokatlayıp “Kime ne diyeyim” diye gözyaşı döktü.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Aksaray - Konya karayolunun 50 kilometresi Sultanhanı ilçesi yakınlarında yaşanan kazada, Aksaray’dan Konya istikametine seyreden Mehmet Ö. (41) idaresindeki 24 DF 678 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Otomobilin ters durup hurdaya döndüğü kazada Sedat Şahin (43) öldü, sürücü ve diğer yolcular Kürşat G. (45) ile Fatih C. (43) yaralandı.

Yoldan geçen diğer araç sürücüleri tarafından olay, 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. 112 Acil Yardım ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdı.

4-arkadasin-is-gezisi-konya-yolunda-olumle-bitti.jpg

Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken hayatını kaybeden şahsın cenazesi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

4-arkadasin-is-gezisi-konya-yolunda-olumle-bitti-001.jpg

“KİME NE DİYEYİM”

Kazada hafif yaralanan Fatih C.'nin, ölen arkadaşı için elleriyle dizlerine ve kafasına vurup, “Kime ne diyeyim Sedat” diye ağladığı görüldü.

4-arkadasin-is-gezisi-konya-yolunda-olumle-bitti-003.jpg

4 arkadaşın Erzincan’dan Antalya’ya iş gezisi için gittiği öğrenilirken Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı kazayla ilgili soruşturma başlattı.

4-arkadasin-is-gezisi-konya-yolunda-olumle-bitti-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.