4 ilde Narkogüç operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narkogüç Operasyonları kapsamında 4 ilde 13 kişinin gözaltına alındığını ve çok büyük miktarda uyuşturucu ele geçirildiğini duyurdu.

4 ilde Narkogüç operasyonu

Zehir tacirlerine yönelik İstanbul, Bursa, Diyarbakır ve Gaziantep’te Narkogüç operasyonları düzenlendi.

1 TON 237 KG METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında, Sultanbeyli ve Pendik ilçeleriyle, Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün desteğiyle İnegöl’de yapılan operasyonlarda, 1 ton 237 kilogram metamfetamin ele geçirildi. 5 şüpheli şahıs yakalandı.

4-ilde-narkoguc-operasyonu.png

2 TON 650 KİLO ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Diyarbakır ve Gaziantep İl Jandarma Komutanlıkları tarafından ise Bölücü Terör Örgütü’nün (BTÖ) finans kaynaklarını engellemek amacıyla Lice kırsalında ve Gaziantep’te Narkogüç operasyonları düzenlendi.

Operasyonda 2 ton 650 kilo esrar, 3 milyon 450 bin kök kenevir, 1 milyon 200 bin kök skunk ve 121 kg skunk (Gaziantep) ele geçirildi. Operasyonda 8 şüpheli şahıs yakalandı.

BAKAN YERLİKAYA GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyonları gerçekleştiren polis ve jandarma ekiplerini kutladı. Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Yerlikaya; “ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerinin her an enselerindeyiz. Başta gençlerimiz olmak üzere halkımızı zehirlemelerine izin vermeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.