4 kişi yaralanmıştı! Çay ocağına silahlı saldırıda yeni gelişme

Elazığ’da bir çay ocağına silahlı saldırı düzenlenmiş, 4 kişi yaralanmıştı. Olaya ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

4 kişi yaralanmıştı! Çay ocağına silahlı saldırıda yeni gelişme

Olay, Elazığ Yurtbaşı Beldesi Bağlar Mahallesi’nde yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; araçla çay ocağının önüne gelen şüpheliler, pompalı tüfekle çay ocağına ateş açtı.

4 KİŞİ YARALANDI

Çay ocağında vücuduna saçmalar isabet eden M.A. ve R.Ç. yaralandı. Sonrasında A.Ç. ve Ö.Ç. de aynı kişiler tarafından darp edildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan araştırma ve soruşturma sonucunda saldırının A.D., F.D. ve M.Ö.D.’nin yaptığı tespit edildi. Şüpheliler, eş zamanlı operasyonla ikametlerinde yakalanarak gözaltına alındı. Aynı zamanda olayda kullanılan 2 adet av tüfeğinin de ele geçirildiği bildirildi.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan 3 zanlı sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Elazığ T Tipi Cezaevine sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.