4 kişiyi öldürdü, beraatini ve tahliyesini istedi

Sivas’ta gönül ilişkisi bulunan kadının babasını, eşini, oğlunu ve onun hamile karısını öldürmekle suçlanan sanık, ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanık, “Pişmanım. Beraatimi ve tahliyemi talep ediyorum” dedi.

4 kişiyi öldürdü, beraatini ve tahliyesini istedi

Olay, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında. Yüceyurt Mahallesi Şehit İsmail Şirin Caddesi'ndeki 11 katlı apartmanın birinci katında meydana gelmişti.

İddiaya göre; Kandur ailesinin kızları olan ve eşi Selami Genç'ten boşanma aşamasında bulunan Gülbeyaz Genç ile Dursun D. telefonda bir süre duygusal ilişki yaşadı.

Ancak Dursun D, bir süre sonra kendisinden ayrılmak isteyen kadını, ailesini öldürmekle tehdit etti.

Bunun üzerine Yeni Mahalle Polis Merkezine başvuran Gülbeyaz Genç, Dursun D. hakkında şikayetçi oldu.

Bunu öğrenen Dursun D, konuşmak amacıyla Gülbeyaz Genç'in ailesinin yaşadığı eve geldi.

Evde Dursun D. ile Kandur ailesi arasında başlayan konuşma bir süre sonra tartışmaya, ardından kavgaya dönüştü.

Dursun D, tabanca ile evde bulunan Turgut Kandur, eşi Döndü Kandur, oğlu Can Serkan Kandur ile hamile olduğu öğrenilen gelinleri Beyza Kandur'a ateş açtı.

Evdekiler de bıçakla karşılık vermeye çalıştı. Ancak kurşunlara hedef olan Turgut, Beyza ve Can Serkan Kandur olay yerinde, Döndü Kandur ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Olay sonrası kaçan şüpheli Dursun D, polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu merkeze bağlı Yakupoğlan köyünde yaralı halde yakalandı.

Dursun Denli, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisi yapıldıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

4-kisiyi-oldurdu-beraatini-ve-tahliyesini-istedi-002.jpg

"YAŞANANLARDAN DOLAYI PİŞMANIM"

Tutuklu sanık Dursun D. hakkında birden fazla kişiye kasten öldürme suçlamasıyla 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Bugün yapılan ilk duruşmaya, sanık Dursun D, tutuklu bulunduğu Malatya Akçadağ T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundan, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Öldürülen Turgut, Döndü, Can Serkan ve Beyza Kandur'un yakınları ile taraf avukatları da salonda hazır bulundu. Sanık savunmasında, "Yaşananlardan dolayı pişmanım. Olay günü Gülbeyaz Kandur'un evine kimseyi öldürmek için gitmedim. Beraatimi ve tahliyemi talep ediyorum" dedi. 

Sanık avukatı ise mütalaaya karşı savunma yapmak üzere süre talep etti. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı 13 Nisan'a erteledi.

4-kisiyi-oldurdu-beraatini-ve-tahliyesini-istedi.jpg

4-kisiyi-oldurdu-beraatini-ve-tahliyesini-istedi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.