40 yıllık karısını vazoyla yaralamıştı! Yaşlı adam bugün öldü

Aksaray’da 5 gün önce evde tartışan 40 yıllık evli çift Mevlüt Ç. ve Yeter Ç. vazoyla birbirlerini yaralamışlardı. “Pişman olacak bir şey yok. 40 yıllık eşim. Bu ilk kavgamız. İlk kavgada böyle oldu” diyen Mevlüt Ç, bugün 3. kattan atlayarak canına kıydı.

40 yıllık karısını vazoyla yaralamıştı! Yaşlı adam bugün öldü

Olay, 5 gün önce Aksaray Paşacık Mahallesi'nde yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Mevlüt Ç. ile 40 yıllık eşi Yeter Ç. (56), evde tartışmaya başladı. Mevlüt Ç., eline geçirdiği vazoyla eşinin başına vurdu.

Yeter Ç. de bir kısmı kırılan vazoyu alıp, eşinin başına vurup yaraladı. Çift kanlar içinde kaldı, gürültüyü duyan komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Mevlüt ve Yeter Ç., adrese gelen ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

“40 YILLIK EŞİM VE BU İLK KAVGAMIZ”

Mevlüt Ç., hastaneye kaldırıldığı sırada gazetecilerin 'Neden yaptınız, pişman mısınız?' sorusuna, "Vazo ile birbirimize vurduk. Pişman olacak bir şey yok. 40 yıllık eşim ve bu ilk kavgamız. İlk kavgada böyle oldu" dedi.

40-yillik-karisini-vazoyla-yaralamisti-yasli-adam-bugun-oldu.jpg

ÇİFT BİRBİRİNDEN ÖZÜR DİLEYİP ŞİKAYETÇİ OLMADI

Hastanedeki tedavinin ardından taburcu olan çift, polis merkezindeki Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği'ne götürüldü. Mevlüt Ç. ifadesinde, "Benim bir anda kan şekerim yükseldi. O sırada tartıştık" dedi. Birbirinden özür dileyen çift, şikayetçi de olmadı.

YİNE TARTIŞMA İDDİASI

Mevlüt Ç., bugün de eşi ile tartıştı. Tartışmanın ardından evden ayrılan Mevlüt Ç., Taşpazar Mahallesi'nde 7 katlı binanın 3'üncü katında oturan kızının evine gitti.

CANINA KIYDI

Mevlüt Ç., balkondan atladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kanlar içindeki Mevlüt Ç., ambulansla kaldırıldığı Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

40-yillik-karisini-vazoyla-yaralamisti-yasli-adam-bugun-oldu-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum