5 kişinin öldüğü şehirde yine komşu kavgası! Ölü ve yaralılar var

Geçtiğimiz gün 5 kişinin hayatını kaybettiği komşu kavgasının yaşandığı Ankara’da yeni bir olay daha yaşandı. Keçiören ilçesinde husumetli komşular arasında çıkan tartışma büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

5 kişinin öldüğü şehirde yine komşu kavgası! Ölü ve yaralılar var

Ankara Sincan’da geçtiğimiz gün gürültü yüzünden çıkan kavgada 5 kişi hayatını kaybetmişti. Bu kez Keçiören'de komşular arasında kavga yaşandı, 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

HUSUMETLERİ VARMIŞ!

İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; daha önceden aralarında husumet olan bina yöneticisi S.T. isimli kadın ile apartman sakini olduğu öğrenilen H.A. arasında, asansör tamiri sırasında çıkan gürültüden dolayı tartışma çıktı.

Tartışmaya daha sonra aynı apartmanda yaşayan Uğur Ş., Mehmet Ali Ş. ve S.Ş. ailesi de dahil oldu.

Tartışmanın kısa sürede büyümesiyle H.A., evinden getirdiği pompalı tüfekle önce baba Uğur Ş.'yi ve oğlu Mehmet Ali Ş.'yi apartmanın içerisinde, anne S.Ş. ve apartman yöneticisi olan S.T.’yi ise apartmanın dışında pompalı tüfekle vurdu.

5-kisinin-oldugu-sehirde-yine-komsu-kavgasi-olu-ve-yaralilar-var5-kisinin-oldugu-sehirde-yine-komsu-kavgasi-olu-ve-yaralilar-var.jpg

Baba Uğur Ş. ve oğlu Mehmet Ali Ş. olay yerinde hayatını kaybederken, anne S.Ş. ve apartman yöneticisi S.T. ise yaralandı. S.Ş.’nin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Yaralı kadınlar ambulanslarla hastaneye sevk edilirken, şüpheli H.A. kısa sürede polis ekipleri tarafından elindeki silahla beraber yakalandı.

Olayın ardından mahalle sakinleri ve polis ekipleri arasında da tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede yatıştırıldı.

5-kisinin-oldugu-sehirde-yine-komsu-kavgasi-olu-ve-yaralilar-var.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.