69 yaşındaki adam balkonda korkunç halde bulundu

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde 69 yaşındaki KOAH hastası Vahdettin Pehlivanoğlu, evinin balkonunda silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

69 yaşındaki adam balkonda korkunç halde bulundu

Olay, Tığcılar Mahallesi Karaosman Sokak üzerinde bulunan 3 katlı binanın 2’nci katında yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; KOAH hastası olduğu öğrenilen 69 yaşındaki Vahdettin Pehlivanoğlu’ndan haber alamayan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Bölgeye gelen itfaiye ekipleri eve balkondan girecekleri esnada, Pehlivanoğlu’nu silahla vurulmuş halde buldu. Adrese sevk edilen sağlık ekiplerince yapılan incelemelerde Pehlivanoğlu’nun hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptıkları çalışma sonrasında Pehlivanoğlu’nun cansız bedeni otopsi merkezine gönderildi.

69-yasindaki-adam-balkonda-korkunc-halde-bulundu.jpg

Kötü haberi alarak bölgeye gelen kuzeni Faruk Uğur, Pehlivanoğlu’nun hiç evlenmediğini ve yalnız yaşadığını söyledi. Uğur, “Eşi yoktu yalnızdı. Ayaklarından rahatsızlığı vardı ve sürekli hastaneye götürüyorlardı eşim ve kardeşim. Hatta dün veya iki gün önce balkondan kendisiyle görüştüm rahatsızlığının hafiflediğini söylemişti. Bilmiyoruz her şeyin bittiği yer mi oluyor bu böyle bir şey başımıza geldi. Herkes tarafından sevilen biriydi, gururlu bir insandı” dedi.

69-yasindaki-adam-balkonda-korkunc-halde-bulundu-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.