Altın 7182.12
BIST 12433.5
Dolar 43.8294
Euro 51.7046
Sterlin 58.8537

7 gündür kayıp olan Uğur Çalışkan'ın eşyaları arazide bulundu

Hatay'da 7 gün önce penceredeki sinekliği parçalayarak evden ayrılan ve iddiaya göre psikolojik rahatsızlığı olan 27 yaşındaki Uğur Çalışkan'ın eşyaları arazide bulundu.

7 gündür kayıp olan Uğur Çalışkan'ın eşyaları arazide bulundu

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Van'dan çalışmak için Hatay'a gelen ve Antakya ilçesi Serinyol Mahallesi'nde yaşayan 27 yaşındaki Uğur Çalışkan'a 3 yıl önce bipolar bozukluğu tanısı konmuştu.

Psikolojik rahatsızlığını atlatmak için ilaç kullanan Çalışkan, 7 gün önce sabah saatlerinde misafir olarak kaldığı dayısına ait evin penceresindeki sinekliği parçalayarak evden ayrılmış ve sırra kadem basmıştı.

7-gundur-kayip-olan-ugur-caliskanin-esyalari-arazide-bulundu

Aile tarafından yapılan kayıp başvurusu sonrası Çalışkan'ı bulmak için AFAD liderliğinde arama çalışması başlatıldı. Ekiplerin sahadaki çalışmaları 7. gününde devam ediyor. Kardeşinden gelecek umutlu haberi bekleyen Tarık Çalışkan, Uğur'a ait eşyaları arazide bulduklarını söyledi.

7-gundur-kayip-olan-ugur-caliskanin-esyalari-arazide-bulundu

"KARDEŞİM İÇİN ÇOK ENDİŞELİYİZ"

Kaybolan kardeşini ararken ona ait eşyalardan başka ize rastlamadıklarını ifade eden ağabey Tarık Çalışkan, "Ben kaybolan Uğur Çalışkan'ın abisiyim. Kardeşim Uğur, 7 günden beri kayıp ve en son Pazar günü dağın zirvesinde ona ait; tişört, hırka, telefon, cüzdan ve şarj aleti her şey düzgün bir şekilde katlanmış bir halde AFAD ekipleri tarafından bulundu. AFAD, jandarma, ve kendi akrabalarımızla arama çalışmaları devam ediyor. Pazar gününden itibaren herhangi bir ize rastlanmadı. Kardeşim için çok endişeliyiz. Devlet yetkililerinden daha geniş çaplı destek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

7-gundur-kayip-olan-ugur-caliskanin-esyalari-arazide-bulundu

İlgili Haberler

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.