8 katlı apartmanda patlama! 3 kişi hastanelik oldu
Şanlıurfa'da 8 katlı bir apartmanının girişinde patlama meydana geldi. Elektrik panosunda yaşanan patlamanın ardından dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
Olay, Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlı Seyrantepe Mahallesi'ndeki 8 katlı bir apartmanda gece saatlerinde meydana geldi.
İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; binanın girişinde bulunan elektrik panosunu büyük bir gürültüyle patladı. Panodan çıkan dumanlar kısa sürede binayı sardı. Patlama sesi ile korku içerisinde yataklarından fırlayan vatandaşlar, binadaki doğalgaz patlaması meydana geldiğini sandı.

Yaşanan olay nedeniyle bölgeye çok sayıda itfaiye, ambulans, AFAD ve UMKE ekibi sevk edildi. Bölgeye giden ekipler binadan mahsur kalan vatandaşları merdiven uzatarak kurtardı. Dumandan etkilenen 3 kişi ambulanstaki ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Yapılan incelemede binanın girişinde bulunan elektrik panosunun patladığı ve daha sonra çıkan dumanların binayı sardığı belirlenirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak:İHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.