Afyon ve Konya’da suç örgütüne jandarma operasyonu

Afyonkarahisar’da çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları iddiasıyla bir suç örgütüne yönelik olarak düzenlenen ve Konya’ya kadar uzanan operasyonda 7 kişi yakalandı. Zanlılardan 4’ü tutuklandı.

Afyon ve Konya’da suç örgütüne jandarma operasyonu

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Çay ve Sultandağı ilçelerinde E.Y. liderliğinde E.Ü., D.Y., M.A.S., A.R.K., E.G. ve E.A. isimli şahısların örgüt kurmak sureti ile ev, iş yeri ve bağ evlerinden hırsızlık yaptıklarını belirleyen Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti.

Yapılan teknik ve fiziki takip sonrası operasyon için düğmeye basan jandarma ekipleri Sultandağı, Çay ilçesi Yeşilyurt köyü ve Konya’nın Akşehir ilçesinde 7 ev ve iş yerine baskın düzenledi.

Baskında 7 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 1 adet elektrikli motosiklet, 4 adet televizyon, 1 su motoru, 4 motorlu testere, 2 matkap, 42 adet 6,35 mm. tabanca mermisi ele geçirildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.Y., D.Y., M.A.S. ve A.R.K., isimli zanlılar mahkemece tutuklandı.

afyon-ve-konyada-suc-orgutune-jandarma-operasyonu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.