Ahırda can pazarı! 63 yaşındaki kadın ve hayvanları enkaz altında kaldı

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde bir ahırda çökme meydana geldi. Göçük sırasında ahırda bulunan Fatma Demir (63) enkaz altında kaldı. Demir, enkaz altından ağır yaralı olarak çıkarıldı. Çok sayıda büyük ve küçükbaş hayvan ise göçük altında kaldı.

Ahırda can pazarı! 63 yaşındaki kadın ve hayvanları enkaz altında kaldı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesine bağlı Bozarmut köyünde bulunan bir ahır henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. Göçük sırasında ahırda bulunan 63 yaşındaki Fatma Demir enkaz altında kaldı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Enkaz altından yaralı kurtarılan Fatma Demir, sağlık görevlileri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

ahirda-can-pazari-63-yasindaki-kadin-ve-hayvanlari-enkaz-altinda-kaldi

DURUMU AĞIR

Demir’in durumunun ağır olduğu öğrenilirken, göçük altında ise çok sayıda büyük ve küçükbaş hayvanın kaldığı belirtildi.

ahirda-can-pazari-63-yasindaki-kadin-ve-hayvanlari-enkaz-altinda-kaldi

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.