Aile katliamında kahreden detay: 'Kalbi güzel kardeşim'

Eskişehir'de eşi ve oğluyla birlikte öldürülen Emel Tokkal'ın bir paylaşımı ortaya çıktı. Tokkal'ın kendisini, kocasını ve oğlunu öldürmek suçundan tutuklanan kişiye 'kardeşim' dediği görüldü.

Aile katliamında kahreden detay: 'Kalbi güzel kardeşim'

Eskişehir’de İlkay-Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk cinayetleriyle ilgili adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden katil zanlısı Mehmet Şerif B. ve 3 akrabası tutuklanarak cezaevine konuldu. Zanlının ifadesinde suçlamayı kabul etmediği öğrenildi.

aile-katliaminda-kahreden-detay.jpg

AYNI KAREDELER

Evlerinde canice katledilen İlkay-Emel çifti ile 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk’un katil zanlısı olan Mehmet Şerif B. ve ailesiyle birlikte çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. Sosyal medyada yer alan fotoğrafta katil zanlısı ve katledilen aile ile birlikte doğum günü pastası olduğu görülüyor.

aile-katliaminda-kahreden-detay-002.jpg

‘KALBİ GÜZEL KARDEŞİM’ DİYE PAYLAŞMIŞ

Cinayete kurban giden Tokkal ailesinden Emel Tokkal’ın eşiyle cep telefonu dükkanında ortak olduğu dönemde katil zanlısı Mehmet Şerif B. ile birlikte fotoğraf paylaştığı ve altına “Hep benden küçük kardeşim olsun isterdim, biraz geç oldu ama oldu. Gülüşü güzel, kalbi güzel, kendi güzel kardeşim benim. Kız kardeş isterdim ama olsun” dediği görüldü.

aile-katliaminda-kahreden-detay-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.