Ailesinin odasında sandığı genç feci şekilde can verdi

Maltepe’de balkondan halı silkelediği sırada düşen Korcan Özbay hayatını kaybetti. Özbay’ın ölümü, şüpheli ölüm olarak kayıtlara geçerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ailesinin odasında sandığı genç feci şekilde can verdi

Maltepe Çınar Mahallesi’nde meydana gelen olayda, özel bir şirket için evden çalışan Korcan Özbay (33), odasının camından halı silkeledi. Bu sırada dengesini kaybeden Özbay, beton zemine düştü.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Özbay’ın düştüğünü görenlerin ihbarı üzerine adrese polis ve acil sağlık ekipleri geldi. İlk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Özbay, hayatını kaybetti.

ailesinin-odasinda-sandigi-genc-feci-sekilde-can-verdi.jpg

Olaya ilişkin yapılan incelemede, Özbay'ın yüksekten düşerek yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri, binanın önünde detaylı inceleme yaptı. Özbay’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

ailesinin-odasinda-sandigi-genc-feci-sekilde-can-verdi-001.jpg

Özbay’ın babası Abdullah Seyfettin Özbay, oğlu ve yaşlı annesiyle birlikte yaşadıklarını, olayın gerçekleştiği gün, saat 14.30 civarında evde olduklarını belirtti. Oğlunun odasında bulunduğunu ifade eden baba Özbay, daha sonra polislerden oğlunun balkondan düştüğünü öğrendiğini aktardı. Özbay, oğlunun herhangi bir psikolojik sorunu olmadığını ve nişanlı olduğunu dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.