Aksaray’da 2 otobüs çarpıştı! Yaralılar var

Aksaray - Ankara yolunda 2 otobüsün çarpışması sonucu yaralanan 8 kişi hastanelere kaldırıldı. Yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle kenti Nevşehir'e bağlayan kara yolu da ulaşıma kapandı.

Aksaray’da 2 otobüs çarpıştı! Yaralılar var

Aksaray’da dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yağış ve buzlanma nedeniyle Aksaray - Nevşehir kara yolu ulaşıma kapandı. Önlem alan polis, araçların geçişine izin vermedi.

Aydın’dan Kayseri'ye giden yolcu otobüsünün şoförü Ayhan Sağlam, "Dün gece  saat 22.30 sıralarında yola çıktık. Sabah Konya’da kaldık ve akşam üzeri oradan yola çıktık. Aksaray’da yolda kaldık ve tesiste  yolun açılması bekliyoruz. Ne zaman açılacak oda belirsiz. Araçta toplamda 38 yolcumuz vardı. Bazı yolcularımızı yurtlara gitti ve bazıları da tesislerde bekliyor. Aksaray ile Nevşehir arasında diz boyu kar, tipi varmış. Bölgede hava şartları çok kötü. İnşallah açılır da biz de tekrar yolumuza gideriz.” dedi.

aksarayda-2-otobus-carpisti-yaralilar-var-001.jpeg

2 OTOBÜS ÇARPIŞTI

Aksaray - Ankara kara yolunda ise 2 yolcu otobüsünün çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazadan yara almadan kurtulan diğer yolcular ise soğuk hava nedeniyle UMKE ekipleri tarafından yakındaki dinlenme tesislerine götürüldü.    

aksarayda-2-otobus-carpisti-yaralilar-var.jpeg

aksarayda-2-otobus-carpisti-yaralilar-var-002.jpeg

aksarayda-2-otobus-carpisti-yaralilar-var-003.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.