Altın 7002.57
BIST 12433.5
Dolar 43.7484
Euro 51.5918
Sterlin 59.0913

Aksaray’da 2’si kadın 3 kişi apartman dairesinde silahla öldürüldü

Son Dakika Haberi! Aksaray’da bir apartman dairesinde 2’si kadın 3 kişi silahla vurulmuş halde bulundu. Olayda 2 kişi olay yerinde, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan bir kişi ise müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Aksaray’da 2’si kadın 3 kişi apartman dairesinde silahla öldürüldü

Olay, Aksaray Büyük Bölcek Mahallesi Büyük Bölcek Caddesi üzerinde bulunan Erdoğan Apartmanı’nın ikinci katındaki bir dairede meydana geldi.

Silah seslerini duyan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

2 KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Ekiplerin yaptığı ilk incelemede, dairede silahla vurulmuş halde bulunan 2 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olarak bulunan bir kişi ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

aksarayda-2si-kadin-3-kisi-apartman-dairesinde-silahla-olduruldu

AĞIR YARALI ŞAHIS DA KURTARILAMADI

Hastaneye kaldırılan ağır yaralı şahıs, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Böylece olayda yaşamını yitirenlerin sayısı 3’e yükseldi.

aksarayda-2si-kadin-3-kisi-apartman-dairesinde-silahla-olduruldu

Hayatını kaybedenlerin, Tolga Kuş (30), Zeynep Ayaz (30) ve Kübra Kılıç (31) olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı inceleme başlatırken, olayın nedeni ve faile ilişkin çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

aksarayda-2si-kadin-3-kisi-apartman-dairesinde-silahla-olduruldu

aksarayda-2si-kadin-3-kisi-apartman-dairesinde-silahla-olduruldu

Son Dakika ve Güncel haberler WhatsApp aracılığıyla size anında ücretsiz olarak ulaştırılıyor...

WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÇOK HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.