Aksaray’da kızının düğününden dönen anne feci kazada öldü

Aksaray'da feci bir kaza yaşandı. Sürücüsün kontrolünden çıkan otomobil şarampole yuvarlandı. Takla atan otomobildeki Sayinur Deniz hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Deniz’in Osmaniye’deki kızının düğününden Ankara’daki evine döndüğü öğrenildi.

Aksaray’da kızının düğününden dönen anne feci kazada öldü

Kaza, Niğde - Ankara Otoyolu Acıgöl ilçesi yakınlarında yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Fetih Eroğlu (66) yönetimindeki 06 BL 1578 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp, şarampole yuvarlanarak takla attı.

HASTANEDE ÖLDÜ

Kazada sürücü Fetih Eroğlu, eşi Müceste Eroğlu (65), baldızı Ümmügülsüm Yılmaz Keleş (66), kardeşi Sayinur Deniz ile yakını Nezaket Yılmaz (61) yaralandı.

aksarayda-kizinin-dugununden-donen-anne-feci-kazada-oldu.jpg

İhbar üzerine kaza yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araç içinde sıkışan yaralılar, ekiplerin müdahalesiyle çıkarıldı. Yaralılardan Sayinur Deniz, ambulansla kaldırıldığı Gülağaç Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

aksarayda-kizinin-dugununden-donen-anne-feci-kazada-oldu-001.jpg

KIZININ DÜĞÜNÜNDEN DÖNÜYORMUŞ

Diğer 4 yaralı da Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaşamını yitiren Sayinur Deniz'in, kızı Elif'in Osmaniye'de düzenlenen düğününe katıldıktan sonra Ankara'daki evlerine dönerken kazanın meydana gediği öğrenildi.

aksarayda-kizinin-dugununden-donen-anne-feci-kazada-oldu-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.