Alevlerin arasında kalan 2 kişiden biri öldü, diğeri pencereden atlayarak kurtuldu

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde 3 katlı binanın 2’nci katında çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de bina altında bulunan dükkanın tentesine atlayarak kurtuldu.

Alevlerin arasında kalan 2 kişiden biri öldü, diğeri pencereden atlayarak kurtuldu

Olay Adapazarı ilçesi Semerciler Mahallesi Hal Caddesi üzerinde bulunan binanın 2’nci katında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, 2 kişinin kaldığı öğrenilen dairede henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yangın sırasında evde bulunan Osman K. pencereden alt kattaki dükkanın tentesine atlayarak kendini kurtarırken, Turgay Oğul ise alevlerin arasında kaldı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü. Eve giren ekipler Turgay Oğul’un cansız bedenini buldu.

İncelemelerin ardından Oğul’un cenazesi, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk kampüsündeki Adli Tıp Kurumu ön otopsi merkezine kaldırıldı.

sakaryada-cikan-yanginda-evde-mahsur-kalan-kisi-oldu-1.jpg

Dairenin alt katındaki dükkan sahibi Vedat Oğuz, durumun haber verilmesi üzerine olay yerine geldiğini ve yangın neticesinde bir kişinin hayatını kaybettiğini aktardı.

sakaryada-cikan-yanginda-evde-mahsur-kalan-kisi-oldu.jpg

Oğuz, “Sabah 06.30-07.00 civarlarında yangın başlamış. Ben de 07.30 gibi geldim. Evdeki arkadaşlardan biri dükkanda perdenin içerisinden çıktı, biz de ona şaşırdık. Alev alev yanıyordu, itfaiye ekipleri geldi yangını söndürdü. Çıkan yangında bir kişi öldü. Diğerinin durumu da kötüydü, kafası yarılmıştı” dedi.

sakaryada-cikan-yanginda-evde-mahsur-kalan-kisi-oldu-2.jpg

sakaryada-cikan-yanginda-evde-mahsur-kalan-kisi-oldu-4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.