Ali Yerlikaya: Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin Nusaybin’de turuncu ve gri kategorideki 2 teröristin silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yerlikaya, “Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı” ifadesini kullandı.

Ali Yerlikaya: Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı!

28 Nisan 2023'te Nusaybin'de şehit edilen Jandarma Asb.Üçvş.Mehmet Gündüz'ün kanı yerde kalmadı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin'in Nusaybin ilçesi sözde Ömeryan bölgesinde Şehit Mehmet Gündüz'ün adı verilen operasyonda iki teröristin silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Teröristlerden birinin İçişleri Bakanlığı Terör Arananlar Listesinde turuncu kategoride bulunan "Nurhak Derik Gap" kod adlı Ramazan Temel, diğerinin de gri kategoride bulunan "Yılmaz" kod adlı Bilal Şahin olduğu belirtildi.

Teröristlerin 28 Nisan 2023'te Jandarma Asb.Üçvş.Mehmet Gündüz'ü Nusaybin’de şehit ettikleri öğrenildi.

Yerlikaya, iki teröristin ayrıca 2 vatandaşın şehit edilmesi, bir jandarmanın ve bir vatandaşın yaralanması eylemlerine katıldığını da belirtti.

Bakan Yerlikaya paylaşımında operasyon görüntülerine de yer verirken, terörle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.