Ankara’daki terör saldırısı öncesi şehit olan veterinere acı veda

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü önünde teröristlerce bombalı saldırı düzenlenmişti. Eylem öncesi teröristler 24 yaşındaki veteriner Mikail Bozlağan’ı aracını gasp ederek şehit etmişlerdi. Şehit Bozlağan, memleketinde toprağa verildi.

Ankara’daki terör saldırısı öncesi şehit olan veterinere acı veda

Cenaze namazının kılınacağı camiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, şehidin babası Ramazan Bozlağan ile el ele geldi.

Törene 6 aylık bebeği Yağız Asaf ile katılan şehidin eşi Edanur ve şehidin annesi Fatma Bozlağan tabuta sarılarak ağladı.

Anne Bozlağan, "Sen beni üzmedin, Allah da seni üzmesin" diyerek gözyaşı döktü.

Milletvekili Böhürler, anneyi ve şehidin eşini teskin ederken, şehidin eşi ve annesi birbirlerine yaslanarak teselli buldu.

ankaradaki-teror-saldirisi-oncesi-sehit-olan-veterinere-aci-veda.jpg

Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Bozlağan'ın naaşı, Kayseri'nin Develi İlçesine bağlı Avlağa Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi.

ankaradaki-teror-saldirisi-oncesi-sehit-olan-veterinere-aci-veda-001.jpg

Develi ilçesi Çarşı Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, Bozlağan'ın ailesi ve yakınları ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri milletvekilleri Ayşe Böhürler, Murat Cahid Cıngı, Sayın Bayar Özsoy, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, il ve ilçe protokolü ile vatandaşlar katıldı.

ankaradaki-teror-saldirisi-oncesi-sehit-olan-veterinere-aci-veda-002.jpg

ankaradaki-teror-saldirisi-oncesi-sehit-olan-veterinere-aci-veda-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.