Apartman görevlisi havalandırma boşluğuna düşüp öldü, yakınları yöneticiyi linç etmek istedi

Kayseri’de uydu ve internet kablolarını düzeltmek için 12 katlı binanın çatasındaki havalandırma boşluğundan 1'inci katın beton zeminine düşen apartman görevlisi hayatını kaybetti. Linç edilmek istenen bina yöneticisini polis kurtardı.

Apartman görevlisi havalandırma boşluğuna düşüp öldü, yakınları yöneticiyi linç etmek istedi

Kayseri Kocasinan ilçesi Sahabiye Mahallesi, Çankaya Caddesi’ndeki 12 katlı Hidayet Eraslan Apartmanında yaşanan olayda, iddiaya göre, uzun zamandır apartmanda görevli olarak çalışan Memiş Göksu (54), bina yöneticisi Ahmet Özsuveren'in talimatıyla uydu ve internet kablolarını düzeltmek için çatıya çıktı. Göksu, kablolara takılarak çatıdaki havalandırma boşluğundan 1’inci katın beton zemine düştü. Çığlık sesini duyan bina sakinlerinin ihbarıyla olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

DUVAR BALYOZLA KIRILDI

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Göksu’ya ulaşmak için 1’inci kattaki havalandırma boşluğunun duvarını balyozla kırdı. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde ise Göksu’nun yaşamını yitirdiği belirlendi.

BİNA YÖNETİCİSİNİ LİNÇ ETMEK İSTEDİLER

Acı haberi duyan Göksu’nun yakınları olay yerine geldi. Göksu'nun yakınları bina yöneticisi Ahmet Özsuveren’i linç etmek istedi. Araya giren polis ekipleri, Göksu’nun yakınlarını uzaklaştırdı.

apartman-gorevlisi-havalandirma-bosluguna-dusup-oldu-yakinlari-yoneticiyi-linc-etmek-istedi-001.jpg

GÖZALTINA ALINDI

Ardından Özsuveren polis ekiplerince gözaltına alındı. Göksu’nun cenazesi ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsisi yapılmak üzere Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

apartman-gorevlisi-havalandirma-bosluguna-dusup-oldu-yakinlari-yoneticiyi-linc-etmek-istedi.jpg

apartman-gorevlisi-havalandirma-bosluguna-dusup-oldu-yakinlari-yoneticiyi-linc-etmek-istedi-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum