Altın 6207.376
BIST 11336.18
Dolar 42.8389
Euro 50.4487
Sterlin 57.8076

Arabanın kapısı silah sayıldı

Edirne'de kocasının sevgilisine benzettiği kadını otomobilden inerken kapıyı üzerine çarparak darbedip, ardından 'eşimin beni aldattığını düşündüm' diyerek kaçan şüpheli kadın hakkında hazırlanan iddianamede, otomobilin kapısı silah olarak kabul edildi.

Arabanın kapısı silah sayıldı

Edirne'nin Abdurrahman Mahallesi'nde eşi ve çocuğuyla market alışverişi yaptıktan sonra arabasını evinin önüne park eden Hamiyet Bingül (40) arabadan inerken bir başka kadının saldırısına uğramış ve eşi ile çocuğunun gözü önünde darbedilip kanlar içinde kalmıştı.

İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; olayın ardından mağdur kadın ambulansla hastaneye kaldırılırken, olayın şüphelisi diğer kadın da polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.

"EŞİMİN BENİ ALDATTIĞINI DÜŞÜNDÜM"

Şüpheli kadın emniyetteki ifadesinde, "Arabayı eşimin arabasına benzettim ve araçtan kadın inince eşimin beni aldattığını düşündüm. Olayın ardından baktığımda kişinin benim eşim olmadığını arabanın da bizim arabamız olmadığını görünce özür diledim" sözlerine yer vermişti.

Darbedilen kadının suç duyurusunda bulunmasının ardından şüpheli kadın hakkında Cumhuriyet savcılığı tarafından iddianame hazırlandı.

arabanin-kapisi-silah-sayildi-001.jpg

Hazırlanan iddianamede, otomobilin kapısının silah olarak kabul edilmesi dikkat çekti.

arabanin-kapisi-silah-sayildi.jpg

Şüphelinin önümüzdeki günlerde yargılanmasına başlanılacak.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.