Araç kokoreççi dükkanına daldı, sürücü kayıplara karıştı
Muğla'da kontrolden çıkan otomobil, park halindeki araca çarptıktan sonra kokoreççinin camekanına vurup durdu. O sırada işletmede büyük panik yaşanırken, sürücü araçtan inip hiçbir şey olmamış gibi bölgeden uzaklaştı.
İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Muğla’nın Bodrum ilçesinde Turgutreis Mehmet Hilmi Caddesi'nde seyreden otomobil, bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün kontrolünden çıktı. Park halindeki bir araca çarptıktan sonra yolun karşısına geçen otomobil, kara yolu kenarındaki kokoreççinin camekanına çarparak durdu. O sırada işletme içerisinde bulunanlar büyük panik yaşadı.
Kazadan sonra otomobilden inen sürücü, hiçbir şey olmamış gibi yaya olarak bölgeden uzaklaştı. İhbarın ardından bölge trafik ve jandarma ekibi olay yerine geldi. Kazaya karışan araç bölgeden kaldırılırken işletmede maddi hasar meydana geldi.
Öte yandan, işletmede aracın çarptığı noktada küçük bir kız çocuğunun bulunduğu, kazadan kısa süre önce oradan ayrıldığı öğrenilirken, kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
Kaynak:İHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.