Arazi kavgası kanlı bitti! Amca, yeğenini öldürdü

Malatya'nın Pütürge ilçesinde 66 yaşındaki Celal Gören, arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı yeğeni 42 yaşındaki Çetin Gören'i tüfekle vurarak öldürdü. Gözaltına alınan amca “Sinirle tüfeği çektim, vurdum” dedi.

Arazi kavgası kanlı bitti! Amca, yeğenini öldürdü

Malatya Haber: Olay, Pazarcık Mahallesi'nde yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Çetin Gören ile amcası Celal Gören arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma, kavgaya dönüştü.

GÖZALTINA ALINDI

Celal Gören, yanında bulundurduğu tüfekle yeğenine ateş etti. Çetin Gören, kanlar içerisinde yere yığılırken, çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Çetin Gören'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Celal Gören ise jandarma ekiplerince suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Çetin Gören'in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından teslim alınarak mahalle mezarlığında toprağa verildi. Gözaltına alınan Celal Gören ise sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Celal Gören'in karakoldaki ifadesinde, "Çetin ile arazi anlaşmazlığımız vardı, aramızda kavga çıktı, ben de o sinirle tüfeği çektim, vurdum" dediği belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.