Asker kıyafetiyle GBT yaptı, kimliği herkesi şaşırttı

Zonguldak'ta jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere kimlik kontrolü yapan bir kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı iddia edildi.

Asker kıyafetiyle GBT yaptı, kimliği herkesi şaşırttı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 24 yaşındaki M.K., elindeki telefonla Meydanbaşı Caddesi'ndeki esnaflara kimlik kontrolü yaptı. Cadde boyunca iş yerlerini gezen kadın, kafelerdeki müşterilerinden de kimliklerini istedi.

Kısa sürede dikkatleri üzerine çeken kadın, gerçek polislerle karşılaşınca neye uğradığını şaşırdı.

Jandarma üniformalı kadına suç üstü yapan polis ekipleri, askeri personel olduğunu gösteren kimlik kartını sordu. Kartın bulunmadığını öğrenen ekipler, kadının kimliğini alarak GBT sorgulaması yaptı. Sözleşmeli öğretmen olduğu tespit edilen H.K.'nın, daha önceden de herhangi bir suç kaydının bulunmadığını belirledi.

asker-kiyafetiyle-gbt-yapti-kimligi-herkesi-sasirtti.jpg

Polisin kimlik sorduğu kadın, önce bir konu için geldiğini söyledi. Polisleri atlatamayacağını anlayan kadın, askerlik mesleğine karşı hevesi olduğunu, kendisinin öğretmenlik yaptığını söyledi. Tiyatro gösterisi için jandarma üniforması giydiğini de sözlerine ekleyen kadın, bindirildiği polis aracında ise ağlayarak pişman olduğunu söylediği öğrenildi. Sözleşmeli öğretmen olduğu tespit edilen kadın ifadesinin ardından adli makamlara çıkartılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.