ATV ile uçuruma yuvarlanan genç adam hayatını kaybetti

Denizli’de fotoğrafçılık yapan Okan Meydan, ATV ile 20 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı. Bölgeye UMKE, İtfaiye, acil sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. uçuruma yuvarlandığı genç adam hayatını kaybetti.

ATV ile uçuruma yuvarlanan genç adam hayatını kaybetti

Denizli’de Bağbaşı Yaylası'ndan sosyal medya paylaşımı yaptıktan 2 saat sonra kullandığı ATV ile uçuruma yuvarlanan Okan Meydan (30), hayatını kaybetti.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Fotoğrafçılık yapan Okan Meydan, dün arkadaşları ile ATV kullanmak için Bağbaşı Yaylası'na çıktı. Yaylaya ulaştıktan sonra şehir merkezine geri dönen arkadaşları, Meydan'ın gelmemesi üzerine merak edip, aramaya çıktı.

atv-ile-ucuruma-yuvarlanan-genc-adam-hayatini-kaybetti.jpg

Meydan'ın 20 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandığını fark eden arkadaşları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Bölgeye UMKE, İtfaiye, acil sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yayladan inişte ATV'nin kontrolünü kaybeden Meydan'ın uçuruma yuvarlandığı belirlendi. Cenaze, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan Meydan'ın kazadan 2 saat önce bulunduğu bölgeyi göstermek için dron ile kendisini ATV üzerinde çekip, sosyal medya hesabında paylaştığı ortaya çıktı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.