Avcılar kaza yaptı, bagajı açan jandarma telefona sarıldı

Kocaeli'de, avcıların bulunduğu kamyonet tıra arkadan çarparak takla attı. Kazada 2 avcı yaralanırken, bagajı açan jandarma avlanması yasak kızıl geyiği görünce Doğa Koruma ve Milli Parklar ekiplerini aradı.

Avcılar kaza yaptı, bagajı açan jandarma telefona sarıldı

Körfez ilçesi Kuzey Marmara Otoyolu Sevindikli mevkisinde meydana gelen kazada; İ.Ç'nin kullandığı 06 DYF 05 plakalı kamyonet, Nihat Öz yönetimindeki 34 CCJ 502 plakalı, dorsesi olmayan tıra arkadan çarptı. Tırın üzerine çıkan kamyonet, daha sonra takla attı. Kazayı görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

BAGAJDAN KIZIL GEYİK ÇIKTI

Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan avcılar İ.Ç. ve Ö.T'yi yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürdü. Bu sırada aracın bagajında, avlanması yasak olan kızıl geyik olduğunu gören jandarma ekipleri, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü'ne bilgi verdi.

HEM ADLİ HEM İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İhbarla kaza yerine gelen görevliler, kamyonette, av sırasında kullanıldığı tahmin edilen çok sayıda mermiye ve erkek kızıl geyiğe el koydu. Olayla ilgili hem adli hem idari soruşturma başlatıldı.

Kaza anını anlatan sürücü Nihat Öz, kamyonetin yükselerek, kullandığı tırın üzerine kadar çıktığını belirtip, "Sağ şeritten normal bir şekilde geliyordum daha sonra bir gürültüyle savruldum ve sol aynamda kamyoneti gördüm. Sol taraftan vurup komple tırın üzerine çıktı. Allah cana vermesin" dedi.

avcilar-kaza-yapti-bagaji-acan-jandarma-telefona-sarildi.jpg

avcilar-kaza-yapti-bagaji-acan-jandarma-telefona-sarildi-001.jpg

avcilar-kaza-yapti-bagaji-acan-jandarma-telefona-sarildi-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.