AVM’de acil durum! 8 güvenlik görevlisi hastaneye kaldırıldı
|
Son Güncelleme: 06.02.2026 10:26
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki bir AVM'de yedikleri yemek sonrası mide bulantısı ve karın ağrısı şikayeti yaşayan 8 güvenlik görevlisi, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki bir AVM'de güvenlik görevlisi olarak çalışan 8 kişi, akşam yemeği için tavuklu bir menü sipariş verdi.
Güvenlikçiler, yemeğini yedikten bir süre sonra karın ağrısı ve mide bulantısı şikayeti yaşadı. İhbar üzerine AVM'ye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından 8 güvenlik görevlisi, zehirlenme şüphesi üzerine ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polisin başlattığı tahkikat sürüyor.

Kaynak:İHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.