Aynı gün aynı hastanede doğdular, aynı yerde can verdiler

Aksaray’da serinlemek için girdikleri baraj gölünde boğularak can veren 14 yaşlarındaki 2 çocukla ilgili acı veren ayrıntılar ortaya çıktı. Aynı gün, aynı hastanede doğan çocukların 4’er kız çocuk sahibi ailelerin tek erkek evlatları olduğu öğrenildi.

Aynı gün aynı hastanede doğdular, aynı yerde can verdiler

Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde gece vakti acı veren bir olay yaşandı. İlçeye bağlı Gökler köyünde yaşayan Muhammet Sevim (14) ile arkadaşı Ahmet Bektik (14), serinlemek için köylerindeki Bozkır baraj göletine girdi.

BİSİKLET VE ELBİSELERİNİ BULDULAR

Çocuklarından haber alamayan ve yaptıkları aramada çocukların elbiselerini göletin yakınlarında bulan aileler, jandarmadan yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen İlçe Jandarma Komutanlığı, sağlık, AFAD ve UMKE ekipleri ile Su Altı Arama Timi, çocukların bulunması için çalışma başlattı.

ayni-gun-ayni-hastanede-dogdular-ayni-yerde-can-verdiler-003.jpg

VALİ AYDOĞDU DA OLAY YERİNE GELDİ

Olay yerine gelen Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, çalışmalar hakkında bilgi aldı, endişe içinde bekleyen çocukların aileleriyle görüştü.

ayni-gun-ayni-hastanede-dogdular-ayni-yerde-can-verdiler-001.jpg

4 SAAT SONRA 5 METRE ARALIKLARLA CESETLERİ BULUNDU

Gölette, AFAD Su Altı Arama Timinin yaklaşık dört saat süren arama çalışmaları sonucu Sevim ve Bektik'in cansız bedenleri 5 metre aralıklarla bulundu. Çalışmaları izleyen aile bireyleri, cesetlerin sudan çıkartılmasıyla sinir krizi geçirdi. Cesetler, otopsi için Ortaköy Devlet Hastanesine götürüldü.

ayni-gun-ayni-hastanede-dogdular-ayni-yerde-can-verdiler-002.jpg

AYNI GÜN AYNI HASTANEDE DOĞMUŞLAR

Sevim ve Bektik ailelerinin 4'er kız çocuklarının bulunduğu, kaybettikleri oğullarının ise Ortaköy Devlet Hastanesinde aynı gün doğdukları öğrenildi. Muhammet Sevim ve Ahmet Bektik’in Ertuğrul Gazi İmam Hatip Lisesi 8'inci sınıf öğrencisi oldukları ve aynı sınıfta eğitim gördükleri bildirildi.

ayni-gun-ayni-hastanede-dogdular-ayni-yerde-can-verdiler.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.