Aynı ismi taşıyan dede ve torunu kazada yanarak can verdi

Denizli’nin Çivril ilçesine sürücünün kontrolünden çıkan araç takla attı. Kaza sonrası araç bir anda alev aldı, dede ve torunu sıkıştı. Sürücü Ramazan Mermer ve aynı adı taşıyan torunu Ramazan Mermer yanarak can verdi.

Aynı ismi taşıyan dede ve torunu kazada yanarak can verdi

Kaza, Çivril ilçesine bağlı Tekke Mahallesi’nde yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Ramazan Mermer (65) idaresindeki araç virajı alamayarak savrulup şarampole devrildi.

Kazanın ardından araç bir anda alev aldı. Araçta bulunan sürücünün kızı Mukaddes Mermer, kendi imkanlarıyla bir çocuğunu da yanına alarak yanan araçtan çıkmayı başardı. Dedesiyle aynı adı taşıyan küçük Ramazan Mermer ise dedesiyle birlikte araçta mahsur kaldı.

DEDE TORUN YANARAK CAN VERDİ

Yanan araçta mahsur kalarak hayatlarını kaybeden dede ve torununun cansız bedenleri, olay yerine çağrılan itfaiyenin yangını söndürmesinin ardından araçtan çıkartıldı.

İsimleri ve sonları aynı olan dene ve torununun cenazeleri, Çivril Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada yaralanan anne ve diğer çocuğu ise ambulansla Dinar Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Anne Mukaddes Mermer ve çocuğunun hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Dede ve torununun cenazelerinin, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çivril’e bağlı Tekke köyünde toprağa verilecekleri öğrenildi.

Kazanın olduğu bölgede 1 yıl önce yaşanan kazada bir astsubay vefat etmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.