Bakan Murat Kurum yeni bir konut kampanyasını daha duyurdu

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal konut kampanyasından sonra orta gelir grubuna yönelik yeni bir konut kampanyasını daha duyurdu.

Bakan Murat Kurum yeni bir konut kampanyasını daha duyurdu

Dar gelirli vatandaş için açıklanan TOKİ’nin 500 bin sosyal konut projesinden sonra yeni bir konut projesi daha duyuruldu.

Orta gelir grubuna yönelik yapılacak bu konutlarla ilgili Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Emlak Konut, GYODER, İNDER ve TMB ile görüşüyoruz.” dedi.

Kabine toplantısının ardından detayları A Para’ya açıklayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, orta sınıfa yeni konut kampanyası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Bakan Kurum, “Emlak konut kampanyasını Ekim ayı içinde açıklayacağız. Hazine ve Maliye Bakanlığımızla da faiz konusunda çalışmamız var. Sadece Emlak Konut değil, GYODER, İNDER, TMB ile de görüşüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Konut fiyatları ile ilgili Bakan Kurum, “Sosyal konut projesi ile fiyatlar hala geri geliyor. Firmalar müşteri çekebilmek için mecburen fiyatı geri çekecek, vadeyi uzatacak.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.