Bakan Soylu, Altındağ’da oğulları ölen aileyi ve yaralanan genci ziyaret etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’da iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Emirhan Yalçın'ın ile yaralanan Ali Yasin Ülger'in aileleriyle görüştü.

Bakan Soylu, Altındağ’da oğulları ölen aileyi ve yaralanan genci ziyaret etti

Ankara’nın Altındağ ilçesinde 18 yaşındaki Emirhan Yalçın'ın yabancı uyruklu grup ile çıkan kavgada bıçaklanmasının ardından mahalle sakinleri sokağa dökülmüş ve gergin anlar yaşanmıştı. Yalçın'ın hastanede hayatını kaybetmesinin ardından gerginlik daha da tırmanmış ve önceki gece bazı kişiler yeniden hareketlenerek yabancı uyrukluların dükkan ve iş yerlerine zarar vermişti.

"ÇOK PİŞMANIM"

Yalçın'ı bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Yahya Abdo ise ifadesinde, "Daha önce görmediğim Emirhan'la parkta aniden tartışmaya başladık. Sonra kavga edince parkta bulduğum bıçak ile Emirhan'a vurdum. Daha sonra panik yaparak kaçtım. Bu suçu işlediğim için çok pişmanım." demişti.

76 GÖZALTI

Ankara Emniyet Müdürlüğü de Altındağ'daki provokasyonla ilgili 76 kişinin gözaltına alındığını, bunlardan 38'inin yağma, kasten yaralama, hırsızlık, uyuşturucu madde bulundurma/ticareti vb. suçlardan kaydının bulunduğunu duyurmuştu.

BAKAN SOYLU AİLELERİ ZİYARET ETTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada yaşamını yitiren Emirhan Yalçın ile yaralanan Ali Yasin Ülger'in ailelerine ziyarette bulundu. Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "11 Ağustos'ta Altındağ'da yaşanan elim olayda hayatını kaybeden Emirhan Yalçın ile aynı olayda yaralanan Ali Yasin Ülger evlatlarımızın ailelerini ziyaret ettik. Ailelerimizin sabrına, vakarına minnettarız. Rabbim Emirhan'ımıza rahmet, Ali Yasin'imize acil şifalar nasip eylesin." ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu, sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin fotoğraflar da paylaştı.

bakan-soylu-altindagda-ogullari-olen-aileyi-ve-yaralanan-genci-ziyaret-etti.jpg

bakan-soylu-altindagda-ogullari-olen-aileyi-ve-yaralanan-genci-ziyaret-etti-001.jpg

bakan-soylu-altindagda-ogullari-olen-aileyi-ve-yaralanan-genci-ziyaret-etti-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.