Bakan Yerlikaya: Rengimiz her şeyden önce kırmızı beyazdır

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara’da düzenlenen ve iki gün sürecek Spor Güvenliği Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu. Yerlikaya, "Türkiye'nin huzuruna giden yollardan biri de Türk sporunun huzurundan geçiyor" dedi.

Bakan Yerlikaya: Rengimiz her şeyden önce kırmızı beyazdır

Ankara’da Polis Müzesi'ndeki Şehit Demet Sezen Konferans Salonu'nda düzenlenen Spor Güvenliği Değerlendirme Toplantısı'na başkanlık eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, toplantının 81 ilin il spor güvenliği şube müdürlerinden sorumlu il emniyet müdür yardımcıları, spor güvenliği şube müdürleri, müsabaka güvenlik amirleri, Özel Güvenlik Denetleme ve Güvenlik Daire Başkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirildiğini belirtti.

bakan-yerlikaya-rengimiz-her-seyden-once-kirmizi-beyazdir.jpg

Spor faaliyetlerinde huzur ve güveni sağlamak, şiddet ve düzensizliği önlemek, işbirliğini artırmak ve spor güvenliği stratejileri oluşturmak amacıyla düzenlenen toplantının 2 gün süreceğini ifade eden Yerlikaya, "Türkiye'nin huzuruna giden yollardan biri de Türk sporunun huzurundan geçiyor. Hangi takımı tutarsak tutalım, hangi renklere gönül verirsek verelim, rengimiz her şeyden önce kırmızı beyazdır." ifadelerini kullandı.

bakan-yerlikaya-rengimiz-her-seyden-once-kirmizi-beyazdir-001.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.