Başıboş köpek önce sürüye sonra çobana saldırdı

Kocaeli’de sokak köpeği koyun sürüsüne saldırdı. Hayvan kendisine müdahale eden 72 yaşındaki çoban Mustafa Koç’u da baş ve sol kolundan ısırarak yaraladı.

Başıboş köpek önce sürüye sonra çobana saldırdı

72 yaşındaki çoban, başıboş köpek saldırısında yaralandı. Demirören Haber Ajansında (DHA) yer alan habere göre olay 8 Nisan’da Körfez ilçesine bağlı kırsal Dereköy Mahallesi’nde meydana geldi.

Hayvanlarını otlatmaya götüren Mustafa Koç, başıboş bir köpeğin koyunlarına saldırdığını gördü. Koç, elindeki sopayla köpeği uzaklaştırmak istedi ancak bu kez köpek kendisine yöneldi. Yere düşen Koç, başının sol arka kısmı, boynu ve sol kolundan yaralandı.

Mustafa Koç’un yanındaki çoban köpeği, saldırgan köpeği uzaklaştırdı. Çoban köpeğinin sesini duyarak bölgeye gelenler, yaralı haldeki Koç’u yakındaki bir hastaneye götürdü. Pansuman yapılan Mustafa Koç, tedavisine evinde devam edilmek üzere taburcu edildi.

kopek-saldirisina-ugrayan-coban-yaralandi.jpg

Dereköy Mahallesi Muhtarı Mustafa Yaşar Eser, başı boş köpeklerin sadece hayvanları değil çocuklara da saldırdığını belirterek, yetkililerden gerekli önlemleri almalarını istedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.