Bayram sabahı yaptığı hata 20 bin TL'sine maloldu

İstanbul’da yaşayan Sami Gezer, poşete doldurduğu eski giysileri içindeki 20 bin TL ile giyim kutusunun yanına attı. Durumu fark eden Gezer, geri döndüğünde poşetleri bulamadı. Güvenlik kameralarında poşetleri aldığı görülen kadın aranıyor.

Bayram sabahı yaptığı hata 20 bin TL'sine maloldu

Küçükçekmece'de bir adam, eşinin eski giysilerin içine sakladığı 20 bin TL'yi yanlışlıkla giyim kutusunun yanına attı. Yoldan geçen bir kadın yaklaşık 5 dakika sonra paranın içinde olduğu poşetleri alıp uzaklaştı. Kadının poşetlerle gittiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

İnönü Mahallesi'nde yaşayan Sami Gezer isimli adam, eşinin ayırarak 3 poşete doldurduğu eski giysileri, dün bayram namazından sonra Küçükçekmece Belediyesi'ne ait giysi kutunun yanına attı. Yaklaşık yarım saat sonra kızı Gezer'i arayarak evdeki 20 bin TL'nin yerinde olmadığını fark etti. Kız, daha sonra babasını arayarak durumu anlattı. Gezer, giyim kutusunun olduğu yere baktı ancak poşetlerin yerinde olmadığını fark etti.

3 POŞETİ ALIP UZAKLAŞTI

Sefaköy Polis Merkezine giderek durumu anlattı, durumu belediye ekiplerine de bildirdi. Polis ve belediye ekipleri çevrede güvenlik kamerası çalışması yaptı. Yapılan çalışmada kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın gelip, giyim kutusunun yanındaki 3 poşeti alıp uzaklaştığı görüldü. Bunun üzerine 20 bin TL'sini yanlışlıkla çöpe atan Gezer, poşetleri götüren kadından şikayetçi olurken polis ekipleri ise kadını bulmak için çalışma başlattı.

bayram-sabahi-yaptigi-hata-20-bin-tlsine-maloldu.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.