Altın 6082.27
BIST 11416.11
Dolar 43.0256
Euro 50.4489
Sterlin 57.8596

Berlin'deki patlamada hayatını kaybeden Fadime Gül toprağa verildi

Berlin’deki evlerinde doğal gaz sızıntısı sonucu meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 7 çocuk annesi Fadime Gül’ün cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde gözyaşlarıyla defnedildi.

Berlin'deki patlamada hayatını kaybeden Fadime Gül toprağa verildi

Olay, 21 Ekim’de Almanya’nın başkenti Berlin’de meydana geldi.

Demirören Haber Ajansı'nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; akşam saatlerinde Gül ailesinin bir süre önce taşındıkları evde patlama oldu.

Doğal gaz sızıntısı yüzünden yaşanan patlamada Fadime Gül hayatını kaybederken, eşi Ali Gül ile 7 çocuğu yaralandı. Hastaneye kaldırılan baba ve çocukları tedavilerinden sonra taburcu edilirken, Fadime Gül’ün cenazesi ise işlemlerin ardından uçakla Türkiye’ye gönderildi.

berlinde-ki-patlamada-hayatini-kaybeden-fadime-gul-topraga-verildi.jpg

7 çocuk annesi Fadime Gül’ün cenazesi, havaalanından alınıp Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesi kırsalındaki Karahasanuşağı Mahallesi’ne getirildi. Mahalle camisindeki cenazeye Gül ailesi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

berlinde-ki-patlamada-hayatini-kaybeden-fadime-gul-topraga-verildi-001.jpg

Ali Gül ve çocuklarının ayakta zor durduğu görüldü. Fadime Gül, helallik alınıp, cenaze namazının kılınmasının ardından mahalle mezarlığında gözyaşlarıyla toprağa verildi.

berlinde-ki-patlamada-hayatini-kaybeden-fadime-gul-topraga-verildi-002.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum