Bir ilimizde saatler içinde 3 kadın cesedi bulundu
Mardin’de iki kız kardeş evlerinde ölü bulundu. Sağlık ekipleri, kardeşlerin yaklaşık 10 gün önce yaşamını yitirdiğini belirledi. Aynı gün ilçede başka bir evde bir kadın daha ölü bulundu. Ölümlerin sebebi ve olayların bağlantısı araştırılıyor.
Mardin'in merkez Artuklu ilçesi Teker Mahallesi Yeniyol Üstü Küme Evler mevkisinde yaşayan Leyla (60) ve ablası Muatter Işıktaş'tan (65) haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kapıyı açan ekipler, evde 2 kardeşin cansız bedenlerini buldu.
Sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemeye göre, kardeşlerin yaklaşık 10 gün önce hayatını kaybettiği değerlendiriliyor.

Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının olay yerinde incelemesi tamamlandı. İncelemenin ardından kardeşlerin cansız bedenleri Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine, buradan da otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

AYNI GÜN 3'ÜNCÜ ÖLÜM HABERİ
Birkaç saat sonra ise yine Artuklu'dan benzer bir ölüm haberi geldi. Yalım Mahallesi'nde oturan ve kendisinden haber alınamayan 60 yaşındaki Cemile Arslanhan'ın yakınları eve gitti. Arslanhan'ı hareketsiz halde yerde bulan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Arslanhan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Arslanhan'ın cenazesi otopsi için Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. İki olayın bağlantılı olup olmadığı araştırılıyor.
Kaynak:AA / DHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.