Altın 5768.101
BIST 10918.51
Dolar 42.5199
Euro 49.6035
Sterlin 56.7934

Bir uyarı canına mal oldu! Güvenlik görevlisi bıçaklanarak öldü

Antalya’da uyardığı kişilerle tartışan güvenlik görevlisi bıçaklandı. 26 yaşındaki Tahsin Göker, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bir uyarı canına mal oldu! Güvenlik görevlisi bıçaklanarak öldü

Antalya’da güvenlik görevlisi Tahsin Göker, görev yaptığı otel önünde çıkan bıçaklı kavgada yaşamını yitirdi.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Kaleiçi mevkisinde meydana gelen olayda, bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalışan 26 yaşındaki Tahsin Göker, görev yaptığı otelin önünde oturan E.T. (20) ve H.S. (18) adlı gençleri bulundukları yerden kalkmaları için uyardı.

Anadolu Ajansı’nda (AA) yer alan haberdeki iddiaya göre; kısa süre sonra güvenlik görevlileri ile iki genç arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.T., Göker’i bıçakla yaraladı.

bir-uyari-canina-mal-oldu-guvenlik-gorevlisi-bicaklanarak-oldu.jpg

Olay yerine çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Tahsin Göker, ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ŞÜPHELİLER KISA SÜREDE YAKALANDI

Bölgede devriye gezen bekçiler, şüpheliler E.T. ve H.S.’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Yapılan incelemelerde, E.T.’nin “uyuşturucu madde satın alma”, H.S.’nin ise “yaralama” suçlarından sabıka kayıtlarının bulunduğu öğrenildi.

CENAZE MEMLEKETİ BURDUR’A GÖNDERİLDİ

Hayatını kaybeden Tahsin Göker’in cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

Göker’in cenazesi, memleketi Burdur’un Tefenni ilçesinde toprağa verilecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.