Boş arazide 3 ceset bulunmuştu! Ekipler, bu kez başka adres kazı yaptı

İstanbul Silivri'de yapılan kazıda 3 kişiye ait cesetlerin bulunmasının ardından gözaltına alınan Ömer Y. ve Ünal Y.'nin ifadeleri doğrultusunda Çatalca'da iki kişinin cesedinin bulunması için kazı çalışması yapıldı.

Boş arazide 3 ceset bulunmuştu! Ekipler, bu kez başka adres kazı yaptı

İstanbul Haber: Silivri'de 23 Mayıs'da kayıp olarak aranan Sevgi Demirci ve iki çocuğuna ait olduğu değerlendirilen cesetlerin bulunmasının ardından gözaltına alınan Ömer Y.'nin ifadeleri doğrultusunda Çatalca'da iki kişinin cesedinin bulunması için çalışma yapıldı.

Gözaltına alınan Ömer Y.'nin ifadesinde kayıp olarak aranan Mücahit Polat ve akrabası Erdoğan Polat'ı da öldürerek Çatalca'da bir yere gömdüğü iddia edilmişti. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği tarafından Ömer Y.'nin verdiği bilgiler doğrultusunda Ovayenice Mahallesi'nde kazı yaptı.  

Arama çalışması sırasında Ömer Y. ile birlikte gözaltına alınan Ünal Y.'de hazır bulundu. Ünal Y.'nin gösterdiği alanlarda yapılan çalışmalarda her hangi bir bulguya ulaşılamadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.