Bu kez adres Aksaray! 12 yaşındaki Kemal, pitbull saldırısında yaralandı

Aksaray’da kardeşleriyle koyun otlatan Kemal Atak, sahipsiz pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Ayaklarından ve yüzünden yaralanan 12 yaşındaki Kemal, hastanede tedaviye alındı.

Bu kez adres Aksaray! 12 yaşındaki Kemal, pitbull saldırısında yaralandı

Aksaray Haber: Van’da önceki gün yaşanan olayda, 9 yaşındaki bir çocuk köpek saldırısı sonucu hayatını kaybetmişti. Benzer bir olay bu kez Aksaray Altınkaya köyünde yaşandı.

Evlerinin yakınında, 5 kardeşiyle koyun otlatan Kemal Atak'a, sahipsiz pitbull cinsi köpek saldırdı. Kardeşlerinin müdahalesiyle kurtulan Kemal, köpeğin ısırması sonucu ayakları ve yüzünden yaralandı. İhbarla bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kemal, ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

“KARDEŞLERİM KURTARDI”

Tedavisi süren ve yaşadıklarını anlatan 7'nci sınıf öğrencisi Kemal Atak, “Köyde evimizin yakınlarında kardeşlerimle koyun otlatırken, başıboş şekilde köyümüze bırakılan pitbull cinsi köpek bize saldırdı. Kardeşlerim olmasaydı beni daha kötü yapacaktı. Kardeşlerim köpeğin boğazındaki ipten çekerek beni ayaklarımı ısırırken kurtardı'' diye konuştu. 

bu-kez-adres-aksaray-12-yasindaki-kemal-pitbull-saldirisinda-yaralandi.jpg

“ŞİKAYETÇİYİZ”

6 çocuk babası Zeki Atak ise “Başıboş köpeklerin sorumsuzca kendi başını bırakılmasını istemiyoruz. Daha önce de köyümüze başı boş köpekler bırakıldı. Bu sefer çocuğuma saldırdı. Gerekli merciler bu konuda bir önlem alsın. Bu köpeği bırakan kişilerden şikayetçiyiz. Van ilimizde 10 yaşındaki bir çocuğumuz da başıboş köpek saldırısı sonucu vefat etti. Sorumsuzca sokaklara bırakılan köpekler sıkıntı doğuruyor'' dedi. 

bu-kez-adres-aksaray-12-yasindaki-kemal-pitbull-saldirisinda-yaralandi-001.jpg

bu-kez-adres-aksaray-12-yasindaki-kemal-pitbull-saldirisinda-yaralandi-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.