Çaldıkları 35 bin dolar ve 25 bin TL ile eğlenip, içki ile ellerini yıkadılar

Girdikleri bir evden 35 bin dolar ile 20 bin lira çalan şüphelilerin, çaldıkları paraları genç kızlarla eğlence mekanında yedikleri ve içki ile ellerini yıkadıkları fotoğraflar ortaya çıktı.

Çaldıkları 35 bin dolar ve 25 bin TL ile eğlenip, içki ile ellerini yıkadılar

 

Sakarya’nın Erenler ilçesinde girdikleri evden 35 bin dolar ile 20 bin TL çalan 5 şüpheli yakayı ele verdi. Paraları İstanbul’da eğlence merkezlerinde harcadıklarını söyleyen şüphelilerin, sosyal medya hesaplarında içki ile ellerini yıkadıkları görüldü.

JANDARMA OPERASYONUYLA YAKALANDILAR

Erenler ilçesi Kayalar Reşitbey Mahallesi’nde 16 Ocak günü E.Y.Ö.’nün evine giren şüpheliler, 35 bin dolar ve 20 bin TL ile bazı eşyaları çaldı.

Erenler İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı çalışmayla şüphelilerin A.C.H. (20), A.K. (17), A.B. (17), M.N. (17) ve Y.T. (38) olduğu belirlendi. Şüphelilerin sosyal medya hesaplarında yapılan incelemede,  eğlence merkezinde genç kızlarla eğlenirken ve içki ile ellerini yıkarken çektikleri fotoğrafları paylaştıkları görüldü.

Şüphelilerden A.C.H., A.K., A.B. ve M.N. gözaltına alındı. Üzerlerinde yapılan aramada 400 dolar bulundu.

Çaldıkları paraları İstanbul’da eğlence merkezlerinde harcadıklarını itiraf eden şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden A.C.H. ve A.B. tutuklandı, A.K. ve M.N. serbest bırakıldı. Ele geçirilen 400 dolar ve çalıntı eşyalar ise E.Y.Ö.’ye teslim edildi.

Soruşturma kapsamında Y.T. de yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli jandarmadaki işlemlerin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

caldiklari-35-bin-dolar-ve-25-bin-tl-ile-eglenip-icki-ile-ellerini-yikadilar-3.jpg

caldiklari-35-bin-dolar-ve-25-bin-tl-ile-eglenip-icki-ile-ellerini-yikadilar-2.jpg

caldiklari-35-bin-dolar-ve-25-bin-tl-ile-eglenip-icki-ile-ellerini-yikadilar-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.