Camide alkol alıp paylaşım yapan provokatör yakalandı

Camiye girdi, alkol tükettiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı. “Beni bulabilirlerse ifade vermeye giderim” diyerek meydan okudu. Müslümanların dini değerlerine hakaret eden o provokatör yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da görüntüleri paylaştı.

Camide alkol alıp paylaşım yapan provokatör yakalandı

Son günlerde Müslümanların dini değerlerine yönelik akıl almaz saldırılara şahit oluyoruz. Bu kez İstanbul'da camiye giren bir provokatör, içeride içki içtiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

“BULDUKLARINDA PAŞA PAŞA KARAKOLA GİDERİM”

“Kondopolos” takma adını kullanan şahıs yaptığı ahlaksızlığın üstüne, “3200 cami içinde hangi cami olduğunu bulabilirlerse…” diyerek devlete meydan okudu.

camide-alkol-alip-paylasim-yapan-provokator-yakalandi.jpg

12 SAAT GEÇMEDEN YAKALANDI

Skandal paylaşım büyük tepkiye neden olurken, İstanbul polisinin şüpheliyi yakalaması yarım gününü bile almadı. Cami ve çevresindeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler S.Y.Ö. adlı şahsı yakaladı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli emniyete götürüldü.

camide-alkol-alip-paylasim-yapan-provokator-yakalandi-001.jpg

PROVOKATÖRÜ YAKALAYAN POLİSLERİ TEBRİK ETTİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Güvenlik güçlerini tebrik eden Yerlikaya, “Kahraman Türk polisi her suçluyu bulup yakaladığı gibi bu şahsı da bulup yakalamıştır. Adalete teslim etmiştir. Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.