Çarpışan iki araç alevler içinde kaldı, çıkamayan 2 kişi yanarak can verdi

Antalya’da feci bir kaza yaşandı. Kamyonet çekiciyle çarpıştı ve her iki araç da alevler içinde kaldı. Kamyonette sıkışan sürücü ile yanındaki bir kişi hayatını kaybetti. Hafif yaralı kurtulan çekicinin sürücüsü gözaltına alındı.

Çarpışan iki araç alevler içinde kaldı, çıkamayan 2 kişi yanarak can verdi

Korkuteli ilçesi Büyükköy Mahallesi Naldöken yolunda meydana gelen olayda,  R.İ. idaresindeki 07 RG 500 plakalı çekici, küçükbaş hayvan taşınan Sabri Kavuk yönetimindeki 07 GAD 14 plakalı kamyonetle çarpıştı.

İKİ ARAÇ DA ALEV TOPUNA DÖNDÜ

Kazanın ardından çıkan yangında iki araç da alevler içinde kaldı. Çekicideki R.İ. kendi imkanlarıyla araçtan çıkmayı başarırken, kamyonette sürücü Sabri Kavuk ile yanında bulunan İsa İşlek araçta sıkıştı.

İKİ KİŞİ YANARAK CAN VERDİ

İhbar üzerine olay yerine Antalya ve Korkuteli’den çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Uzun uğraşlar sonucu söndürülen yangının ardından yapılan incelemede kamyonetteki Sabri Kavuk ve İsa İşlek’in yanarak yaşamını yitirdiği belirlendi. Kamyonetin kasasında bulunan 5 küçükbaş hayvan da yanarak telef oldu. 

carpisan-iki-arac-alevler-icinde-kaldi-cikamayan-2-kisi-yanarak-can-verdi-002.jpg

KÖPEĞE ÇARPMAMAK İÇİN MANEVRA YAPTIĞI İDDİASI

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan çekicinin sürücüsü R.İ, jandarma tarafından gözaltına alındı. Kaza sırasında R.İ’nin önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaptığı, bunun üzerine direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve karşı yönden gelen kamyonetle çarpıştığı öne sürüldü.

carpisan-iki-arac-alevler-icinde-kaldi-cikamayan-2-kisi-yanarak-can-verdi.jpg

OTOPSİ YAPILACAK

Kazada yaşamını yitiren Sabri Kavuk ile İsa İşlek’in cenazeleri araçtan güçlükle çıkarılarak, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

carpisan-iki-arac-alevler-icinde-kaldi-cikamayan-2-kisi-yanarak-can-verdi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.