CHP’de yeni bir skandal daha

CHP’de skandalların arkası kesilmiyor. Belediye çalışanının resmi plakalı araçta esrarla yakalandığı iddia edildi.

CHP’de yeni bir skandal daha

Aydın Büyükşehir Belediye Personeli ve Söke İlçe Başkan yardımcısı Halil Yıldırım, resmi plakalı araçta yapılan polis aramasında üzerinde kokain ve esrarla yakalandığı iddia edildi.

Manşetaydın'ın haberine göre, İstanbul Maltepe ve Ümraniye teşkilatlarındaki tecavüzlere sessiz kalıp yaşananların üzerini örtme gayretine giren İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun pişkin tavrı hafızalardaki yerini hala korurken, Aydın polisinin düzenlediği operasyon bir başka skandalı gözler önüne serdi.

RESMİ PLAKALI ARAÇTA KOKAİN VE ESRARLA YAKALANDI İDDİASI 

Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Başkan yardımcısı, aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi personeli olan Halil Yıldırım, çalıştığı kuruma ait 34 DPM 687 plakalı resmi araçta yapılan aramada üzerinde kokain ve esrar maddesiyle yakalandı. Polisin teknik takibi sonucu durdurulan araçta CHP’li Söke İlçe Başkan yardımcısı Halil Yıldırım’ın yanı sıra M.E. isimli kadın ile A.M.Ö isimli şahıs gözaltına alındı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yakınlığıyla bilinen Halil Yıldırım’ın üst aramasında 0,07 gram kokain ile 0.08 gram esrar maddesine rastlandı. CHP’li Başkan Yardımcısı ve beraberindeki 2 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı. Halil Yıldırım, M.E. ve A.M.Ö., uyuşturucu madde kullanmak suçundan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum