CHP’li vekilden dayak yiyen eşcinsel daha sonra kurşunlandı: Beni vekil vurdurdu!

Uşak’ta CHP’li milletvekili Özkan Yalım tarafından işletildiği iddia edilen gece kulübünde darp edilerek alıkonulan eşcinsel E.K, bir hafta sonra kurşunlandı. E.K, olayı CHP’li vekil Özkan Yalım’ın yaptırdığını öne sürerek şikayetçi oldu.

CHP’li vekilden dayak yiyen eşcinsel daha sonra kurşunlandı: Beni vekil vurdurdu!

Sabah’ın haberindeki iddiaya göre; 30 Temmuz'da gece 03.00'da Uşak'ın Kaşbelen köyünde eşcinsel olan E.K. (21) CHP Milletvekili Özkan Yalım tarafından işletildiği öne sürülen gece kulübünde bir kadın ve Uşak CHP Milletvekili Özkan Yalım tarafından darp edildi. E.K.'nin Jandarma Komutanlığı'na giderek CHP'li vekil Yalım ve kendisini darp eden kadından şikayetçi olması üzerine Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından deliller toplanarak soruşturma işlemi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına bırakıldı.

ŞİKAYETÇİ OLDU, KURŞUNLANDI

Bir hafta sonra ise eşcinsel E.K., Kemalöz Mahallesi 1. Pırlanta Sokaktaki bir çorbacı ev arkadaşı Dilan ile birlikte çorba içip evine gitmek için dışarıya çıktığından yeniden saldırıya uğradı. Yanına gelen A.Ç. tarafından darp edilen E.K., tabancayla bacağından vuruldu. Sağ dizinden yaralanan E.K. hastaneye kaldırılıp tedavi altına alınırken olayla ilgili A.Ç. gözaltına alındı.

"CHP'Lİ VEKİL YAPTIRDI" İDDİASI

İfadesine başvurulan E.K., bir hafta önce Uşak CHP Milletvekili Özkan Yalım'ın sahibi olduğunu bildiği gece kulübünde Özkan Yalım'ın kendisini darp ederek alıkoyduğunu, jandarma karakoluna giderek şikayetçi olduğunu ve gerekli ifadesini verdiğini belirtti. E.K., daha önce tanımadığı bir erkek şahsın yanına gelerek önce kendisini darp ettiğini, sonra silahla bacağından yaraladığını belirterek "Bu olayı yaptırdığını düşündüğüm Özkan Yalım ve beni vuran A.Ç'den şikayçiyim." dedi.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan kumar oynatmak suçundan sabıkalı kahvehane işletmecisi A.Ç. ifadesinde "Silahla vurduğu şahsı tanımadığını, cinsiyet seçiminden dolayı yani kızdığını, bu tarz insanlara kin beslediğini, olayı bu sebeple gerçekleştirdiğini" öne sürdü. Olayda kullanılan tabancaya el konulurken, soruşturmanın geniş çaplı yürütüldüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.