Çiftlikte acı son! Caner Kılıç yem karma makinesinde öldü
Ankara’nın Polatlı ilçesinde bir besi çiftliğinde çalışan 39 yaşındaki Caner Kılıç, içerisinde bulunduğu yem karma makinesinin çalışması sonucu hayatını kaybetti. Olay yerine giden ambulansın karıştığı kazada ise 6 kişi yaralandı.
Ankara’nın Polatlı ilçesinde bir besi çiftliğinde meydana gelen iş kazası ölümle sonuçlandı. Yem karma makinesinin içerisinde bulunan 39 yaşındaki Caner Kılıç, makinenin çalışması sonucu yaşamını yitirdi.
MAKİNE HENÜZ BELİRLENEMEYEN NEDENLE ÇALIŞTI
Olay, akşam saatlerinde Polatlı ilçesine bağlı Yenimehmetli Mahallesi’nde meydana geldi. DHA’nın haberindeki iddiaya göre, bir besi çiftliğinde çalışan Caner Kılıç (39), yem karma makinesinin içerisinde bulunduğu sırada makine henüz belirlenemeyen bir nedenle çalışmaya başladı. Durumu fark eden diğer işçiler makineyi kapatarak ekiplere haber verdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

CANER KILIÇ HAYATINI KAYBETTİ
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Caner Kılıç’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Kılıç’ın cenazesi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

OLAYA GİDEN AMBULANS KAZA YAPTI: 6 YARALI
Öte yandan olayın ardından bölgeye sevk edilen ambulans da bir araçla çarpıştı. Kazada 6 kişi yaralandı. Yem karma makinesinde yaşanan ölümle sonuçlanan olay ve ambulansın karıştığı trafik kazasına ilişkin soruşturma başlatıldı.


Kaynak:DHA

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.