Çocuklara attığı tokat karşılıksız kalmadı
İstanbul’da gürültü yaptıklarını iddia ettiği 2 çocuğu tokatlayan adam, mahalle sakinlerinin tepkisiyle karşılaştı. Araya giren bir kişi, öfkeli adama tokat atarak müdahale etti.
İstanbul Küçükçekmece'de bir kişi gürültü yapıp, küfür ettiğini iddia ettiği 2 çocuğu sokak ortasında tokat attı. Vatandaşların araya girdiği sırada, çocuklara tokat atan adama bu kez mahalle sakinlerinden biri vurdu. Çocuklara tokat atan kişi olay yerinden uzaklaştırıldı.
Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; İnönü Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre gürültü yaptığı ve küfür ettiği iddia edilen 2 çocuğa sokaktaki binalardan birinde yaşayan adam tepki gösterdi.

Çocukların küfür etmeye devam etmesi üzerine aşağı inen kişi, onları önce kovaladı ardından da tokatladı. Sesleri duyan vatandaşların müdahalesi üzerine taraflar ayrıldı. Çocukları tokatlayan kişi araya giren vatandaşlarla da tartıştı.
ARAYA GİREN 1 KİŞİ ADAMA TOKAT ATTI
Bu sırada araya girenlerden 1 kişi bu kez çocuklara tokat atan adama tokat atı. 2 çocuğa bağırıp tokat atan adam ise, yaşananların ardından sokaktan uzaklaştı.
Kaynak:DHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.