Çocukların kavgasına aileler dahil oldu! Sokak savaş alanına döndü
|
Son Güncelleme: 01.09.2025 11:06
İstanbul Esenyurt’ta çocukların kavgasına aileler dahil olunca ortalık karıştı. Yabancı uyruklu bir çocuğun başka bir çocuğu dövmesi üzerine başlayan olayda yumruk ve tekmeler konuşurken, oğlunu kurtarmak isteyen bir anne de kavganın arasında kaldı.
İstanbul Esenyurt’ta Süleymaniye Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde yaşandı. İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; parkta oynayan iki çocuk arasında kavga çıktı. Yabancı uyruklu çocuğun diğer çocuğu dövmesi üzerine aileler olaya karıştı.
Kısa sürede karşı tarafın evini basan aile ortalığı savaş alanına çevirdi. Tekme ve yumruklarla iki aile birbirine saldırırken, oğlunu kurtarmak isteyen bir anne ise kavganın arasında kaldı.
Çevredeki vatandaşlar ve ihbar üzerine olay yerine gelen polislerin müdahalesiyle olay güçlükle son bulurken, yaşanan o anlar çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
Kaynak:İHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.