Çocuklarına kavuşan Melek İpek: Bu gece artık rahatça uyuyabileceğim

Kendisine işkence eden kocasını öldüren ve bugün tahliyesine karar verilen Melek İpek, "Kızlarımın kokularını çok özlemiştim, çocuklarıma kavuştum, bu gece artık rahatça uyuyabileceğim." dedi.

Çocuklarına kavuşan Melek İpek: Bu gece artık rahatça uyuyabileceğim

Antalya'da ellerine kelepçe takarak kendisini darbeden eşini silahla öldüren Melek İpek hakkında "ceza verilmesine yer olmadığına" hükmedilerek, tahliye kararı verildi.

cocuklarina-kavusan-melek-ipek-bu-gece-artik-rahatca-uyuyabilecegim.jpg

ÇOCUKLARINA KAVUŞTU

Antalya Kapalı L Tipi Ceza İnfaz Kurumu'ndan tahliye olan ve yakınları tarafından karşılanan Melek İpek, Döşemealtı ilçesi Kovanlık Mahallesi'ndeki evine gitti.

Burada çocukları ve yakınlarıyla kucaklaşarak hasret gideren Melek İpek, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuklarına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu, ama bu duruma düştüğü için de üzgün olduğunu söyledi.

cocuklarina-kavusan-melek-ipek-bu-gece-artik-rahatca-uyuyabilecegim-003.jpg

Çocuklarına sıkı sıkı sarıldığını anlatan Melek İpek, "Kızlarımın kokularını çok özlemiştim, çocuklarıma kavuştum, bu gece artık rahatça uyuyabileceğim. Koğuşta bana çok iyi davrandılar. İçerideki tek tesellim çocuklarımın dışarıda mutlu ve huzurlu olmalarıydı. Avukatım Ahmet Onaran'a ayrıca teşekkür ederim, çocuklarımdan sürekli haber getirdi." dedi.

cocuklarina-kavusan-melek-ipek-bu-gece-artik-rahatca-uyuyabilecegim-002.jpg

Avukat Onaran, Melek İpek'in artık çocuklarıyla birlikte olacağını ve cezaevindeyken sınavlara hazırlanmaya başladığını kaydetti.

cocuklarina-kavusan-melek-ipek-bu-gece-artik-rahatca-uyuyabilecegim-001.jpg

Servis şoförü Ramazan İpek'İn (32), Döşemealtı ilçesinde ellerine kelepçe taktığı eşi Melek İpek'i, 7 Ocak'ta darbettiği, ertesi gün kadının sabah saatlerinde işe gidip gelen eşini av tüfeğiyle öldürdüğü öne sürülmüştü. Hazırlanan iddianamede, tutuklanan Melek İpek'in, "haksız tahrik" indirimi uygulanarak, 18 yıldan 24 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenmişti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.